BH COSMETICS TAKE ME BACK TO BRAZIL EYESHADOW PALETTE

11:44 PM

Hi Hello!
Apa kabar semuanya?
Today I'm back with another review^^

I've been loving this eyeshadow since the first time I bought it. Lol~
Let's start the review!


PRODUCT INFO

Name : BH Cosmetics Take Me Back to Brazil Eyeshadow Palette

Net Weight : 1.23 oz

Bought at : Beauticallindo (Shoppee)

Price : IDR 375K

PRODUCT REVIEW

I bought this eyeshadow palette around October last year, I've been using it since then. Awalnya, aku ngerasa butuh banget satu eyeshadow palet yang colorful. Waktu itu palet warna-warni yang aku punya cuma J.Cat Hollywood Palette, tapi I personally think it was not colorful enough. Lol~ Banyak maunya! Akhirnya, aku beli aja deh eyeshadow BH Cosmetics ini^^


I must say, I love the packaging of this palette. It came with sturdy card board packaging, the base color of the packaging is white but it have colorful Brazilian Dancer (I think?) in the front. I love splash of color here and there!


In the back, of course, you can see all the information about this eyeshadow palette. There are Ingredients listed, Warning, Period After Opening (Shelf Life) and many more.







As you can see in the picture below, this palette came with a big mirror which is a plus, I always love eyeshadow palette with mirror. Jadi kalau dibawa traveling nggak perlu susah-susah bawa dua cermin deh.




Overall, aku suka banget sama pilihan warna yang ada di palet ini. Cuma menurutku lebih oke lagi kalau ada satu shade merah lagi dan aku berharap ada royal blue gitu sih. Shade pink mudanya bisa kali ya dikurangin satu. Hehehe. Anyway, Palet ini udah cukup colorful kok buat yang belum punya eyeshadow palet warna-warni


Are you ready for the swatches? Siapkan mata dan hati ya karena hampir semua shadenya pigmented. Love love <3

Swatch-nya dimulai dari shade paling kiri atas lalu kebawah ya^^











See? you can see that the majority of the shade swatch really great. Well, walaupun ada beberapa shade yang nggak terlalu pigmented dan rada patchy tapi menurutku palet ini tetap worth to buy sih. You can really create so much eye look with this palette. Apalagi karena ada shade hitam dan putih juga^^

So far, I don't really have trouble playing out with this palette. Performa eyeshadownya bagus, kebanyakan shadenya juga gampang untuk diblend dan sangat pigmented. Beberapa contoh eyelook yang aku buat pakai palet ini bisa dilihat di Instagram aku ya @gotchadiary ^^

CONCLUSION

I think this BH Cosmetics Take Me Back to Brazil is great option if you want to have colorful eyeshadow palette. Dengan harga IDR 375k untuk 35 warna, berarti harga satu warna eyeshadow-nya sekitar IDR 10k. It's affordable and the quality is there. Seriously, you can really create so many colorful look with this palette. Or you can even combine it with some natural palette to add some splash of color in your eyes. I really happy to have this eyeshadow palette in my collection.

Thank you for reading and have a nice day!

XOXO - Chacha^^

You Might Also Like

1 comments

  1. Wooowww warna-warna festival banget ini! Aku bakal pair palet ini sama palet natural sih definitely, karena bener-bener ini cetar membahana semua warnanya wkwkwk.

    http://navartierre.blogspot.com

    ReplyDelete